Home / Machining

Machining

Complexe modellen NC-banen voor koper electrode. Als geen ander is cadlink instaat om voor dit soort produkten alle benodigde CNC-programma’s voor u aan te leveren. De gehele werkvoorbereiding wordt door Cadlink voor U verzorgt. Via 3D modellenzijn wij in staat zeer complexe vormen om te zetten in CNC programma’s.


Kennis en jarenlange ervaring in Maatwerk

Bewerkingen volgens de “U en V-lijnen” maar ook bewerkingen volgens de strategische richtingen behoren tot de mogelijkheden. Door kennis en jarenlange ervaring is Viavorm in staat een goede freesstrategie te bepalen. Viavorm heeft hierbij de mogelijkheid voor elk type besturing een correct CNC-programma te schrijven. De 3D modellen kunnen worden ingelezen vanuit elk willekeurig CAD systeem. Anderzijds kan het genereren van een output in bijvoorbeeld “dxf-formaat” zeer bruikbaar zijn binnen een werkplaats. De files kunnen eenvoudig worden ingelezen met behulp van diverse software pakketten zoals “Tensor”. De werkplaats kan dan op deze wijze boorpatronen opsporen.


Viavorm hecht veel waarde aan de werkvoorbereiding voor het te fabriceren werkstuk. Documenten met informatie over werkstuknulpunt, opspanning, freesdiameters en uitsteeklengtes zijn van cruciaal belang om tot een goed eindresultaat te komen. Werktekeningen en 3D afbeeldingen van de verschillende strategieën en methoden zijn hierbij onmisbaar. Cadlink zorgt daarom voor zeer uitgebreide documentatie bij de geleverde diensten.

Begeleiding

Snel Voor veel klanten is snelheid van groot belang. Omdat Viavorm een flexibel bedrijf is, is het soms mogelijk om op de dag van de opdracht nog een CNC-programma te leveren. Viavorm heeft de mogelijkheid om de CNC-programma’s zo samen te stellen dat elke freesbeweging ook daadwerkelijk materiaal afneemt. Zo kunnen wij de doorlooptijd drastisch reduceren. Afspraken over ruwheden, snijsnelheden en de te gebruiken frezen zijn hierin dan ook sleutelwoorden. Om programma’s snel bij de klant te krijgen zijn goede communicatielijnen van groot belang. Viavorm realiseert dit als volgt: u kunt de documenten toegestuurd krijgen via e-mail maar u kunt ook inbellen op de host server van Viavorm waarvan u direct de nodige informatie kunt downloaden. De host server waarborgt de privacy die u van Viavorm verlangt. Communicatie

Top